Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskriminace psích plemen!

21. 8. 2012

 girl-and-her-pitbull.jpgDISKRIMINACE A RASISMUS VŮČI PSÍM PLEMENŮM


Všichni jsou proti tzv. "bojovým plemenům", ale žádné "bojové plemeno" neexistuje! To jen novináři zjistili, že se kdysi dávno používali teriéři typu bull a někteři molossové na psí zápasy - ať už s jiným zvířetem nebo pes proti psu. NIKDY se tato plemene neštvala proti lidem!
Pes, který se před zápasem nenechal omýt cizím člověkem, nedostal nikdy druhou 

šanci! Pes, který si po zápasu nenechal ošetřit rány a zašít je a obrátil se proti člověku, byl bez milosti utracen! Tímto se po staletí formovala povaha těchto psů až do dnešní. Tito psi díky tvrdé selekci agresivních jedinců, která se nedělala u žádných jiných plemen, mají úžasnou povahu jakou známe (chovatelé bull pejsků) dnes! Neskutečná oddanost rodině a jejich láska, kterou dokážou projevit tak, že do posledního dechu budou bránit svou rodinu i za cenu, že sami zemřou! - Mluvím tu o psech, kteří jsou odmalička správně vedeni, socializováni a nejsou nijak týráni a jsou čistokrevní s PP (čili mají povahu kterou udává standrat plemene)!
 
559355_269768993123409_1011510059_n.jpgNepoznala sem větší oddanost a lásku, kterou dávají tito úžasní psi svým majitelům a rodinám.
Zvláště to platí u plemene SBT (stafordšírský bullteriér), který je v Anglii, zemi svého původu, velice oblíbený především v rodinách s malými dětmi a jsou přezdíváni jako "psí chůvičky"!
Ano, tato plemena ( stejně jako každé jiné psí plemeno, ať čivava nebo labrador či německý ovčák), nesmí přijít do špatných rukou nebo lépe řečeno neschopných!
Lidi si bohužel tyto plemena pořizují jen podle jejich vzhledu a na zvýšení svého ega! Takovým lidem by do ruky neměl přijít žádný pes!
Kdo si chce pořídit jakékoliv psí plemeno, nejdříve musí znát historii plemene a jeho povahu, aby věděl, co od psa může čekat a jak s ním správně zacházet! I z malé čivavy se může stát nebezpečná bestie!
Každý den na mě útočí nevychovaní yorkové, bišonci, jezevčíci, kokrové, bíglové a maltézáčci, kteří jsou neustále bez vodítek, uštěkaný a vyjednou po čemkoliv, co se jen k nim přiblíží! A paničky je ještě uklidňují, místo toho, aby psa potrestaly! Né jednou jsem měla tuhle malou uštěkanou bestii zakousnutou do nohavice! Být to malé dítě, tak to nemusí zkončit jen roztrhanými kalhoty! 
 
Jen si jděte pohladit sousedovic jezevčíka, yorka či bišonka. Myslím si, že vě většině případu nepochodíte!

NIKDY NESMÍ ZŮSTAT ŽÁDNÝ PES O SAMOTĚ S MALÝM DÍTĚTEM! Váš pes může být 100% vychovaný, ale nikdy si nemůžete být už jisti dítětem! Dítě dloubne psa do oka, dupne na packu, bude tahat za uši atd. a je neštěstí na světě! Žádný pes si to nenechá líbit!

viscous-attack-dog.jpg
Mělo by se začít bojovat proti nezodpovědným majitelům a né plemenům jako takovým. Né nadarmo se říká, jaký pán, takový pes! Na rase psa nezáleží, každý by měl mít svého psa vychovaného a dobře socializováne nehledě na plemeno. Jedině tak se dá pokročit vpřed.

Ale uplně nejdříve by se mělo začít bojovat za zrušení aut, motorek a jiných dopravních prostředků, kvůli kterým denně umírá na silnicích desítky lidí! Všechny vrahy, násilníky a zloděje tvrdě trestat. Né je jen poslat do vězení s tím, že když je pustí, opět to udělají!

Lidi, nebuďte psí rasisti, nejdřive si plemenech psů zjistite všechny podrobné informace a nedejte se manipulovat médii, která všechno nafukují a říkají jen půlku - nikdy neuvedou v jakých podmínkách pes žil, zda-li byl týrán nebo štván na jiná zvířata nebo lidi, z jakého důvodu útočil atd.
ZAMYSLETE SE NAD SEBOU!
 
 
419000_194488460662000_2032057539_n.jpg
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář